Blog

Ponton plutitor

Soare, căldură, raze aurii, toate acestea te duc cu gândul la plajă, la bronz, la dorința de a sta pe un șezlong și de a te relaxa. Credeați că dacă suntem zonă de munte nu va puteți bucura de beneficiile razelor solare?

Pensiunea Vis Alpin dispune de șezlonguri, perfecte pentru a petrece o zi la plajă în incintă pensiunii sau pe pontonul lacului Fântânele la ancora. Pentru costuri si programare va rugam sa va adresati personalului pensiunii. Ce poate fi mai relaxant decât să profiți de căldură de afară stând întins pe un șezlong, savurând o băutură rece și având în față o priveliște care îți tăie respirația?

În mediul urban, când temperaturile cresc considerabil nu poți face altceva decât să dai fugă pe litoral, la ștrandurile sau la piscinele locale pentru a scăpa de căldurile arzătoare. Însă acestea nu se compară nici o secundă cu aerul curăț de munte, cu priveliștea data de imensitatea lacului Fântânele și al zonelor înverzite din jurul acestuia. Este satisfăcător din toate punctele de vedere. După alte activități care v-au solicitat destul de mult, un șezlong este tot ceea ce necesități pentru a va odihni și pentru a va relaxă.

Nu mai stați pe gânduri, veniți la Vis Alpin și profitați de toate facilitățile pe care vi le oferim. Luați-va un concediu binemeritat și scăpați de rutină zilnică, de monotonie, prin o vacanță care se va dovedi a fi mai mult decât distractivă. Încărcați-va bateriile pentru a începe apoi o nouă săptămâna cu forțe noi, cu o energie pozitivă și o atitudine relaxată!

ro_RORomână