fbpx

Despre Noi

Afla mai multe despre Vis Alpin

Cazare Beliș Munții Apuseni

Zonele turistice din munții Apuseni sunt regiuni unde găsim români care trăiesc în sate situate și la peste 1.400 de metri altitudine și care știu toate secretele sutelor de peșteri din zonă. Oamenii ce locuiesc aici au construit de-a lungul timpului superbe case din lemn și prepară mâncăruri care i-au fermecat pe turiștii străini care, nu de puține ori, au trecut prin această zonă a țării.

Peșteră Scărișoara, Lacul Beliș-Fantanele, Cascada Vălul Miresei, Cetăţile Ponorului, Peştera Piatra Ponorului, Masivul şi Vf. Vlădeasa – 1836 m, Pietrele Albe, Dealul cu Melci, Peșteră Urșilor, Cascadă Virciorog, Casă Memorială Avram Iancu, Cheile Cheile Vălișoarei, Peșteră Focul Viu și Cheile Mindrutului sunt doar câteva dintre obiectivele turistice pe care nu trebuie să le ratați dacă ajungeți în Munții Apuseni.

Munții Apuseni reprezintă una dintre cele mai atractive destinații turistice din România care atrage că un magnet mii de vizitatori anual. Peșteri, cascade, trasee turistice, târguri și tradiții dintre cele mai interesante, case memoriale și muzee sunt numeroasele motive pentru face o vizită în această regiune, astfel încât, un concediu petrecut în Munții Apuseni reprezintă o relaxare și, totodată, o aventură pe cinste.

Fascinați de împrejurimi și de numeroasele activități pe care le poți face aici, odată îndrăgostiți iremediabil de această zonă, am dorit că și restul lumii să se poată bucură de tot ceea ce are de oferit această zonă superbă. Iubim oamenii și iubim frumosul, astfel încât cea mai bună variantă de a le combină este aceea de a va invită să ne treceți pragul pensiunii, Pensiunea Vis Alpin, pe care numele o recomanda în totalitate.

DE CE ALEG TURIȘTII PENSIUNEA VIS ALPIN?

La doi păși de noi există un lac superb, da, acel lac pe pontonul căruia va puteți bea liniștiți cafeaua de dimineață sau unde puteți petrece alături de prieteni seri pline de distracție. Există numeroase activități pe care le puteți efectuă precum plimbări cu barcă cu vâsle sau cu motor, schi nautic pe timp de var, partie de schi pe timp de iarna, pescuit, excursii la puncte de atracție cu mașina de teren sau o plimbare prin zonă cu bicicletele. Toate acestea vi le punem la dispoziție, astfel încât să petreceți zile de neuitat în perioadă în care decideți să ne vizitați. Puțini dintre cei care stau în mediul rural se pot lăuda că au fost la vânătoare, așadar, dacă ați venit în vizită și sezonul de vânătoare este deschis, nu trebuie să ratați o astfel de experiență. Dispunem de personal instruit și pasionat de acest sport și de o echipă de câini de vânătoare, care va vor fi alături la fiecare pas în căutarea mistreților, cerbilor sau a urșilor. De asemenea, avem și un teren de fotbal care va stă la dispoziție în cazul în care vreți să faceți puțin mișcare pentru a nu se depune toate specialitățile culinare pe cere le veți degusta la noi in restaurant.

Ce poate fi mai plăcut și mai relaxant decât să te trezești dimineață în miros de aer curăț și să îți savurezi cafeaua pe o terasa superbă având în față priveliștea unui lac care prin imensitatea lui îți tăie pur și simplu răsuflarea? Am creat această pensiune în Beliș pentru ca toți cei care ne trec pragul să se simtă chiar mai bine că acasă, un loc de vis cu personal instruit, camere spațioase cu dotări de multe stele. Va așteptăm cu brațele deschise să profitați de toate serviciile pe care vi le punem la dispoziție: restaurant cu mâncăruri din partea locului, saună, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, sală de sport cu masă de ping-pong și apart fitness, sobița și foișor, șezlong-uri din lemn pentru relaxare și multe altele. Nu vrem să va simțiți că niște clienți care vin în vizită și caută o oarecare cazare Munții Apuseni, ci să reveniți mereu cu drag, într-un loc care va duce cu gândul la familie, la acasă.

Dacă ești în căutare de cazare Beliș nu spunem că trebuie să alegi Pensiunea Vis Alpin, însă după ce veți vedea ce v-am pregătit, cu siguranță nu veți rată ocazia de a ne vizită.

 

Nu mai stați pe gânduri! Veniți să va încărcați bateriile in Beliș la pensiunea noastră de vis!

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână