V─â rug─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie urm─âtorii termeni ╚Öi condi╚Ťii ├«nainte de a face o rezervare ╚Öi de a efectua o plat─â pentru sejurul dumneavoastr─â la pensiuniea turistica Vis Alpin din Belis.

 1. REZERVARI SI CAZARE

Pentru ca eforturile noastre de a va asigura cele mai bune conditii de cazare, confort si intimitate sa fie pastrate va rugam sa tratati cu grija dotarile si ambianta spatiilor pensiunii.

Rezervarile sunt considerate a fi ferme doar dupa achitarea unui avans de minim 50% din valoarea totala a pachetelor de cazare solicitate.

Pentru rezervarile efectuate de grupuri (de la doua camere in plus), in caz de anulare a rezervarii:

 1. a) efectuata cu o perioada de 7-0 zile inainte de intrare datoreaza in intregime costul sejurului;
 2. b) efectuata cu o perioada de 21- 7 zile inainte de intrare se pierde 50% din costul sejurului;
 3. c) efectuata cu o perioada de peste 21 de zile inainte de intrare se restituie in intregime sumele achitate fara ca turistul sa sufere vreo penalizare;

Pentru rezervarile efectuate de persoane individuale, in caz de anulare a rezervarii:

 1. a) efectuata cu o perioada de 7-0 zile inainte de intrare se pierde in intregime costul sejurului;
 2. b) efectuata cu o perioada de 21- 7 zile inainte de intrare se pierde 50% din costul sejurului;
 3. c) efectuata cu o perioada de peste 21 de zile inainte de intrare se restituie in intregime sumele achitate, fara ca turistul sa sufere vreo penalizare;
 4. B) REZERV─éRI ONLINE:
 5. Efectuarea rezervarii online

1.1. Prin efectuarea unei rezerv─âri online pe site-ul nostru, sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi toti termenii ╚Öi condi╚Ťiile men╚Ťionate aici.

1.2. Toate rezerv─ârile online sunt supuse disponibilit─â╚Ťii. V─â recomand─âm s─â verifica╚Ťi disponibilitatea camerei sau unit─â╚Ťii de cazare dorite ├«nainte de a face o rezervare.

1.3. V─â rug─âm s─â furniza╚Ťi informa╚Ťii corecte ╚Öi complete ├«n timpul procesului de rezervare. Pensiunea noastr─â nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea pentru rezerv─ârile cu date de contact incorecte sau incomplete.

 1. Confirmarea Rezerv─ârii:

2.1. Dup─â finalizarea procesului de rezervare online, ve╚Ťi primi o confirmare automat─â pe adresa dvs. de e-mail. Aceasta va include detaliile rezerv─ârii, inclusiv pre╚Ťul total ╚Öi datele de check-in/check-out.

2.2. Confirmarea rezerv─ârii nu reprezint─â o garan╚Ťie a disponibilit─â╚Ťii camerei p├ón─â c├ónd plata a fost procesat─â.

 1. Pl─â╚Ťi Online cu PayPal:

3.1. Accept─âm pl─â╚Ťi online pentru rezerv─ârile f─âcute pe site-ul nostru.

3.2. Pl─â╚Ťile online sunt securizate ╚Öi pot fi efectuate direct de pe site-ul nostru. Informa╚Ťiile dvs. financiare nu vor fi partajate cu pensiunea noastr─â.

3.3. Plata integral─â sau o parte a acesteia, ├«n func╚Ťie de politicile noastre de plat─â, trebuie s─â fie efectuat─â pentru a confirma rezervarea.

3.4. Pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â convenabil─â ╚Öi flexibil─â, avem bucuria de a accepta cardurile de vacan╚Ť─â Sodexo ca form─â de plat─â. V─â pute╚Ťi bucura astfel de facilit─â╚Ťile noastre cu u╚Öurin╚Ť─â.

3.5. Pentru a face rezerv─âri sau pentru a achita sejurul cu cardurile de vacan╚Ť─â Sodexo, v─â rug─âm s─â contacta╚Ťi echipa noastr─â la adresa: judetul Cluj, comuna Belis, sat Belis nr. 426D, telefon:

+40 744 354135, site Web:  www.visalpin.ro.

3.6. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â utilizarea cardurilor de vacan╚Ť─â Sodexo este supus─â regulilor ╚Öi condi╚Ťiilor impuse de Sodexo. Asigura╚Ťi-v─â c─â sunte╚Ťi familiarizat cu aceste reguli ├«nainte de a efectua o plat─â.

 1. Confiden╚Ťialitate ╚Öi Securitate:

4.1. Informa╚Ťiile dvs. personale sunt protejate de politica noastr─â de confiden╚Ťialitate. Datele financiare furnizate pentru pl─â╚Ťi online sunt securizate ╚Öi confiden╚Ťiale.

 1. Legisla╚Ťie Aplicabil─â:

5.1. Toate rezerv─ârile ╚Öi pl─â╚Ťile online sunt supuse legislatiei romane.

ro_RORomână