fbpx

RESTAURANT

Oferim servicii de inalta calitate

Servicii Restaurant

Aerul de munte îţi provoacă întotdeauna poftă de bunătăţi!

Aşadar, îţi recomandăm să rasfoieşti meniul din restaurant şi, la întoarcerea din drumeţiile zilei, să te laşi copleşit de aromele proaspete ale bucătăriei noastre! Dă-ne de veste din vreme cu ce vrei să te răsfăţăm şi o vom face cu mare drag!

Iar dacă întâmplarea sau intenţia face ca venirea ta la pensiunea noastră să coincidă cu vreun eveniment important pentru tine, pe care ai vrea să îl sărbătoreşti într-un mod special, intim, pentru suflet sau, dimpotrivă, să te bucuri mai zgomotos… dă-ne de asemenea de veste, din timp, ca să ne pregătim cu toate cele trebuincioase.

MENIU RESTAURANT VIS ALPIN

Aruncă o privire mai jos peste ceea ce punem pe masă:

BAUTURI BUNE

Licori pe saturate: ape, sucuri, limonade, vinuri, pălinci, beri şi altele, după starea fiecăruia.

MIC DEJUN BOGAT

Pentru un început de zi energic, oferim un mic-dejun bogat cu aperitive diversificate. Platouri diversificate, ceai sau cafea, dulceața de casă și multe altele..

PRANZ COPIOS

Pentru prânz te vom servi cu supe şi ciorbe după meniul zilei, felul doi te va surprinde, garniturile sunt de tot soiul, pentru toate gusturile, iar desertul este îmbucurător.

CINA DELICIOASA

Preparatele din carne de peşte, porc, pui şi vită, după cum vă e pe plac, vor aduce seara într-o lumină de vis. Avem de-asemenea preparate vegetariene pentru cei care au ales altceva, iar salatele şi murăturile vor fi înviorătoare.

MIC DEJUN

08:30 - 10:30

MIC DEJUN

Restaurantul Vis Alpin din Beliș va ofera mic-dejun bogat, pentru un început de zi energic, in sistem bufet suedez in fiecare dimineață între orele 08:30 si 10:30.

PRÂNZ

13:00 - 14:30

PRÂNZ

Zilnic, între orele 13:00 - 14:30, te așteptăm cu un meniu de prânz savuros, pregătit în fiecare săptămână in regim meniul zilei cu rețete noi.

CINA

18:00 - 20:00

CINA

Pentru cină, bucătarii noștri sunt pregatiți să vă prepare oricare din delicioasele preparate in regim meniul zilei în restaurant.

BĂUTURI

13:00 - 20:00

BĂUTURI

Restaurantul Vis Alpin din Beliș va pune la dispoziție: ape, sucuri, limonade, vinuri, pălinci, beri și alte licori, după starea fiecăruia

 
 
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână