Blog

Șezloange de lemn

Soare, caldura, raze aurii, toate acestea te duc cu gandul la plaja, la bronz, la dorinta de a sta pe un sezlong si de a te relaxa. Credeati ca daca suntem zona de munte nu va puteti bucura de beneficiile razelor solare?

Pensiunea Vis Alpin dispune de sezlonguri, perfecte pentru a petrece o zi la plaja in incinta pensiunii sau pe pontonul lacului Fantanele. Ce poate fi mai relaxant decat sa profiti de caldura de afara stand intins pe un sezlong, savurand o bautura rece si avand in fata o priveliste care iti taie respiratia?

In mediul urban, cand temperaturile cresc considerabil nu poti face altceva decat sa dai fuga pe litoral, la strandurile sau la piscinele locale pentru a scapa de caldurile arzatoare. Insa acestea nu se compara nici o secunda cu aerul curat de munte, cu privelistea data de imensitatea lacului Fantanele si al zonelor inverzite din jurul acestuia. Este satisfacator din toate punctele de vedere. Dupa alte activitati care v-au solicitat destul de mult, un sezlong este tot ceea ce necesitati pentru a va odihni si pentru a va relaxa.

Nu mai stati pe ganduri, veniti la Vis Alpin si profitati de toate facilitatile pe care vi le oferim. Luati-va un concediu binemeritat si scapati de rutina zilnica, de monotonie, prin o vacanta care se va dovedi a fi mai mult decat distractiva. Incarcati-va bateriile pentru a incepe apoi o noua saptamana cu forte noi, cu o energie pozitiva si o atitudine relaxata!

ro_RORomână