fbpx

Blog

Ponton plutitor cu cu motor

Atunci când sezonul cald iși face apariția nu va dura mult până se va simți și în termometre acest lucru, iar maximele vor trece de 30 de grade în unele zone. Gradele ridicate ne duc instant cu gândul la apa, la activități menite să ne răcorească, la plajă, la sporturi nautice și la tot felul de activități distractive. 

   Odată cu creșterea tempraturilor și la munte va fi vreme frumoasă astfel încât, dacă doriți să scăpați de căldura sufocantă, Beliș este alegerea perfectă pentru a o face. Așadar va așteptăm la pensiunea noastră, Pensiunea Vis Alpin, unde v-am pregătit o serie de activități menite să vă distreze și să vă relaxeze în același timp. 

Dacă până acum nu ai trăit o astfel de experiență, atunci este momentul să o faci. Și la ce ne referim? La o plimbare cu pontonul cu motor. Dacă unii dintre dumneavoastră va întrebați cum funcționează acesta având în vedere că pontoanele sunt de regulă statice, la pensiunea noasra veți găsi un ponton plutitor cu care se va putea naviga pe lac la cererea clienților – cu o taxa pe oră suplimentară de doar 100 lei. De ce să te mulțumești cu o simplă plimbare cu barcă când poți avea un întreg ponton la dispoziția ta, unde poti face ceea ce doresti, cate zile doresti pentru o experiență mult mai deosebită impreună cu gașca sau familia?

   Așadar, înaintează-ți cererea de concediu, ia-ți familia sau prietenii și te așteptăm la Pensiunea Vis Alpin, cu brațele deschise! V-am pregătit o serie de activități astfel încât pe perioada șederii aici plictiseala nu vă avea timp să își facă apariția. 

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână