Blog

Trambulina pentru copii

Unul dintre jocurile pe care ni le amintim cu drag din perioada copilăriei este săritul pe trambulină. Este acel tip de joc care nu se demodează niciodată, astfel încât nu putea lipsi nici la Pensiunea Vis Alpin. Famillile cu copii ce ne trec pragul pensiunii trebuie să aibă activități demne de a le consuma celor mici toată energia pe care o au, și, putem fi toți de acord, au din plin. 

   Trambulinele sunt un joc foarte distractiv pentru copii, suprafața moale și flexibilă dându-le posibilitatea de a sări neîncetat fără să cadă sau să existe riscul de a se răni. Trambulină elastică este o atracție constanța pentru copii, acestii fiind capabili să țopăie pe trambulină ore în șir fără să se plictisească.

   Salturile repetate însoțite de chicoteli și zâmbete îi fac pe copii să se simtă cei mai fericiți atunci când se află pe o trambulină. Putem vedea trambuline la locurile de joacă exterioare sau interioare, în parcuri, în grădinile caselor, deci nu putea lipsi nici de la noi. În timp ce părinții își savurează liniștiți cafeaua sau băutura rece pe terasă, copiii se pot jucă pe trambulină, fiind sub atentă supraveghere a adulților.

   Pensiunea Vis Alpin este locația perfeta pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni, indiferent de vârsta acestora. Dispunem de facilități pentru toți, astfel încât concediul petrecut aici să fie unul nu doar relaxant ci și distractiv, plin de activități dintre cele mai deosebite.

   Vă așteptăm cu brațele deschise să descoperiți frumusețile stațiunii Beliș!

ro_RORomână