Blog

Off-road

Excursii la puncte de atractie cu masina de teren si masa la stana Comuna Beliș este printre cele mai importante zone turistice ale județului Cluj. Cei care doresc pot efectua un țur înconjurător al lacului, pornind din Beliș înspre Poiana Horii, unde drumul este bun și ușor accesibil, de acolo la Giurcuta de Sus. În această zonă se pot efectua excursii la puncte de atracție cu mașina de teren, trecând ulterior prin Doda Pilii, înspre Dealul Botii, și înapoi în Beliș.

De-a lungul stațiunii Beliș există o serie de obiectivele turistice și numeroase puncte panoramice ce merită văzute cel puțin o data în viață. De cazare ne ocupam noi, precum și excursiile off-road pe care le puteți efectua în perioada petrecută aici.   

O excursie la diverse puncte de atracție cu mașină de teren plus o masă la stână vă costă doar 150 euro/zi de persoană, excursii dintre cele mai diversificate, ce vor da ocazia de a descoperi numeroase frumuseți pe care doar Munții Apuseni le posedă. Dintre obiectivele turistice din zonă va recomandăm: Biserica ortodoxă de lemn monument istoric din Beliș; Biserica de lemn din Bălcești;Biserica de lemn din Poiana Horii; Biserica ortodoxă de lemn monument istoric din Giurcuta de Sus; Barajul de la Fântânele; Biserica de lemn din Dealu Botii, etc. 

După o zi în care ați vizitat atât de multe locuri și v-ați încărcat bateriile, vă așteptăm înapoi la pensiune pentru a degusta preparatele pe care restaurantul nostru vi le pune la dispoziție. Și apoi, pentru un somn odihnitor faceți o vizită saunei noastre pentru a va reîncărca bateriile, astfel încât a două zi să fiți gata pentru o nouă drumeție în inimă munților.

ro_RORomână