Blog

Pensiunea Vis Alpin – Agrement si loc de joaca pentru copii

Vacantele la munte sunt o modalitate excelenta prin intermediul carora iti poti petrece concediul si/sau timpul liber.

Zonele de munte sunt ideale pentru intreaga familie avand in vedere ca aici vei regasi de fiecare data o atmosfera linistita si relaxanta, plina de activitati pe gustul tuturor.

In zonele montane exista activitati dupa placul tuturor, iar temperaturile ridicate si periculoase acum nu mai sunt un motiv de ingrijorare. Hainele groase iti pot tine de cald, in timp ce prin intermediul unei camere fotografice poti imortaliza fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi pentru intreaga viata.

Poti opta pentru o vacanta la munte pe cont propriu, insa mai sigur poate fi sa apelezi la un motor de cautare vacante si cazare care-ti pune la dispozitie tot necesarul. In speta, astfel poti vizualiza mai multe oferte si ti-o poti alege pe cea mai convenabila si potrivita intregii familii, fara a omite nicio preferinta speciala. Avantajul superm este in acelasi timp ca poti vizualiza in timp real perioadele cele mai linistite si sa-ti asiguri fara probleme un loc de cazare intr-o zona unde intreaga familie sa se destinda cum nu se poate mai bine.

Statiunea Beliș Muntii Apuseni

loc de joaca belisUna dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta, de tip montan, este zona Muntilor Apuseni. Mai precis, in Judetul cluj, unde in statiunea Belis se afla zeci de obiective turistice si pensiuni ce ofera atat activitati pentru timpul liber, cat si cazare la preturi accesibile.

Familiile cazate la Pensiunea Vis Alpin pot avea o vacanta de vara activa, plina de momente de neuitata impreuna cu cei mici, leagane, trambulina, tobogan, teren de fotbal si plimbari cu biciclete. Si chiar daca vara pare sa-si piarda din puteri, nu exista sezon in care sa nu te poti bucura de o vacanta pe cinste in aceste meleaguri inspirate complet de mama-natura.

 

Pensiunea Vis Alpin pune in plin plan servicii moderne de cazare si agrement pentru cei mari si mici. Totodata, copiii cu varsta de pana in doi ani beneficiaza de gratuitate la cazare, pranz si cina, in timp ce pretul pentru un copil cu varsta cuprinsa intre 3-12 ani este unul simbolic.

In pachetele de cazare disponibile este inclus micul dejun de tip bufet suedez, cat si consilierea gratuita. Fiecare camera beneficiaza de internet, televizor, mini-bar,telefon, si fiecare client poate opta pentru activitatile si zonele de agrement gratuit.

Copiii au la dispozitie un loc de joaca in aer liber unde pot cunoaste alti copii si unde pot explora tainele naturii in siguranta si liniste. Deopotriva, parintii pot incepe vacanta prin relaxare la sala de recreere sau pot solicita exercitii in sala de fitness, pentru imbunatatirea tonusului general.

De asemenea este de mentionat ca tot aici puteti opta si pentru ctivitati extreme, precum cursele de tip off-road, circuitele cu montain bike, plimbari cu barca pe lacul din zona sau activitati de tiparul sportiv clasic, in functie de preferintele fiecaruia.

Plata serviciilor de cazare poate fi realizata atat in mod clasic, cash sau cu cardul, cat si prin intermediul tichetelor de vacanta.

Asadar e timpul sa-ti ei o binemeritata pauza alaturi de familia ta!

 

ro_RORomână