Blog

Sarbatorile de iarna in Statiunea Belis

Cu totii asteptam sarbatorile de iarna, deoarece e perioada cea mai deosebita din an si asta nu doar pentru ca vin sarbatorile ci pentru ca intreaga natura sufera numeroase schimbari. Iarna inseamna natura moarta, zapada, inseamna peisaje care iti taie respiratia, inseamna vacanta si locuri de vizitat ce nu trebuie ratate.

bradulet craciun vis alpinCraciunul si Revelionul sunt sarbatorile pe care abia le asteptam odata cu venirea iernii si unde este cel mai potrivit sa le petrecem daca nu in zonele montane unde poti respira aerul curat cum numai la munte poti gasi.

Daca nu ati ajuns inca prin aceasta parte a tarii, atunci acum este momentul potrivit de a face cunostiinta cu Parcul Natural Apuseni, una dintre cele mai superbe zone turistice ale Romaniei. Zona este una dintre preferintele vizitatorilor de pretutindeni, fiind plina de peisaje de vis, trasee pline de aventura si obiective turistice unice si valoroase. In plus, zona uimeste prin diversitatea faunei, florei si a reliefului, fiind, de altfel, printre ultimele zone naturale de carst impadurit din Europa, de mari dimensiuni.

Daca sunteti in Muntii Apuseni, nu ratati nici zona Belis, unde veti putea admira niste peisaje superbe, unde puteti lua parte la tot felul de activitati de iarna. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, fiecare unitate de cazare pregateste oferte speciale pentru sarbatorile din aceasta perioada. Nici zona Belis nu dezamageste, astfel ca, Pensiunea Vis Alpin va sta la dispozitie cu ofertele sale speciale pentru Craciun si Revelion. Puteti profita de servicii impecabile, de un personal cald si primitor care va va face sa va simtiti ca acasa, si toate acestea la preturi foarte mici. Asadar, vizitati site-ul Pensiunii Vis Alpin din Belis pentru a vedea ofertele de nerefuzat pentru sarbatorile ce se apropie cu pasi repezi. Locurile nu sunt foarte multe la numar, asadar nu ma stati pe ganduri si rezervati-va camera din timp.

In plus, un mic pont, ofertele pentru sarbatori trebuie alese cat mai din timp, pentru a nu risca sa ramaneti pe dinafara. Daca asteptati prea mult timp riscati sa se ocupe toate locurile si va trebui sa va multumiti cu ceea ce mai gasiti disponibil sau sa va resemnati si sa faceti sarbatorile acasa. In aceasta zona puteti schia, dupa care va puteti intoarce la pensiune pentru a bea un fiert si pentru a va incalzi, ca apoi sa fiti gata de distractie. Un Craciun la munte este tot ceea ce ne-am putea dori pentru a scapa de tot stresul acumulat, de a ne reincarca bateriile, astfel incat sa ne intoarcem la activitatile zilnice relaxati si bucurosi ca am profitat la maxim de timpul liber avut.

Ce puteti vizita in Parcul Natural Apuseni

 

Sesul Padis & Cabana Padis

Un veritabil platou carstic, Sesul Padis incanta ochiul cu numeroasele doline, unele cu lacuri, altele cu molizi. Pestera Padis se afla in partea nordica a sesului. In partea estica, Valea Tranghiesti si Valea Garjoaba fragmenteaza sesul. Intre cele doua vai, gasim platoul pe care se afla si Cabana Padis. Te poti bucura de frumoase privelisti asupra intregului platou Padis.

 

Pestera Ursilor

Aceasta pestera este de dimensiuni impresionante si asta numai si numai formatiunilor speologice pe care le regasim adapostite aici. Pestera Ursilor si-a castigat faima in special gratie numeroaselor resturi de fosile ale ursului de caverna, o specie datata ca disparuta de peste 15 000 de ani!.

 

Pestera Ghetarul Scarisoara

Aici vizitatorii pot admira cel mai mare ghetar din Romania. Exista aici asa numita Sala Mare unde se afla un bloc de gheata de marimi impresionante, avand o vechime de aproape 4000 de ani!

 

ro_RORomână