Blog

Teren fotbal

Ce poate fi mai plăcut într-o zi călduroasă decât să încingi un meci de fotbal alături de prieteni? Fotbalul nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind probabil unul dintre cele mai cunoscute și vechi sporturi. 

   Pensiunea Vis Alpin dispune de teren de fotbal în incintă pensiunii, un teren de care toți musafirii noștrii pot beneficia pentru a petrece o zi plină de activități care să le pună sângele în mișcare. Să nu uităm că fotbalul contribuie la o dezvoltarea completă a corpului deoarece pune în mișcarea majoritatea mușchilor. 

   Partea cea mai bună atunci când joci fotbal doar de distracție este aceea că nu trebuie să te încurci în reguli că în cazul jocului profestionist. Că și activitatea distractivă fotbalul presupune doar să „dai gol”. Ceea ce ne facem să iubim fotbalul este faptul că alergăm cât ne țin picioarele și ne simțim că și cum suntem cei mai buni fotbaliști din lume, încercând totodată să facem diverse „scheme” care mai de care mai pricepute. 

   Știm cât de mult le place tăticilor să joace fotbal cu băieții lor, așadar terenul de fotbal amplasat în incintă pensiunii ni s-a părut a fi ocazia perfectă pentru o activitate de tip tata-fiu, mai ales dacă cel mic este la primul sau joc și abia acum învață. Fotbalul este o activitate distractivă pentru întreagă familie, deoarece într-un astfel de joc menit doar să ne stârnească bucuria, echipele pot fi formate din câți jucători dorim, indiferent de sexul acestora sau îndemânarea în acest sport. 

ro_RORomână