Blog

Croquet

Dacă vremea este puțin capricioasă și nu ne permite să ieșim din zonă pensiunii să viztam împrejurimile, iată că va oferim și activități pe care le puteți desfășura în incintă pensiunii. Croquetul este una dintre ele, un joc sportiv în care jucătorii, cu ajutorul unor ciocănașe de lemn, încearcă să ducă o minge în porțile oponentului. Este o metodă perfectă de petrecere a timpului liber alături de cei dragi. Deși nu este foarte cunoscut la noi, croquet este un joc distractive ce poate fi practicat de persoane de toate vârstele. Se asemăna destul de mult cu golful, însă este diferit de acesta, fiind un sport mult mai atractiv și mai accesibil.

   Există diverse variante de joc, atât în interior, cât și în natură sau chiar și pe bicicletă. Vis Alpin va pune la dispoziție un set de croquet pentru exterior, ce conține bile în diverse culori, ciocane din lemn, nouă porți și două jaloane din lemn, set ce poate varia în funcție de numărul de jucători. După o zi istovitoare de plimbări în aer liber, puteți profita de un astfel de joc. Veți vedea că această activitate se va dovedi a fi modalitatea ideală de petrecere a timpului liber alături de familie și prieteni.

Dacă sunteți la prima încercare de a jucă croquet iar regulile nu vă sunt clare, ne vom alătura jocului dumneavoastră și vi-l vom explică pe îndelete. Ideea generală a jocului este că fiecare jucător să lovească bilă atribuită lui și să o treacă prin toate portițele aferente pentru a ajunge la final înaintea “adversarilor”.

ro_RORomână