Blog

Biciclete electrice

Bicicleta electrică păstrează aspectul și configurația unei biciclete clasice, singura diferență fiind că la această față de bicicleta clasică are adăugat un motor și un acumulator. Practic, funcționează că o bicicletă normală, dar poate fi activată sau ajutată de un motor electric atunci când dorești. Pensiunea Vis Alpin vă pune la dispoziție biciclete electrice, pe care le puteți închiria cu 100 euro/zi. Acestea sunt alternative perfectă pentru zilele în care vă simțiți prea oboist să pedalați însă nu doriți să stați în casă ci să mergeți să vizitați împrejurimile. 

Bicicleta electrică îți permite să te deplasezi rapid și ușor fără nevoia de a mai pedala, acesta fiind motivul pentru care numeroase persoane aleg să le folosească în special în concedii când folosirea bicicletei clasice poate deveni obositoare pe distanțe lungi. În aceste condiții bicicleta electrică reprezintă cea mai bună soluție deoarece vei putea realiza cât mai multe trasee și vizualiza numeroase zone turistice cu peisaje minunate.

Va așteptăm la pensiune pentru a vă face cunoscute toate frumusețile Munților Apuseni. Dacă nu ați vizitat până acum zona noastră, cu siguranță trebuie să o faceți. Sejurul dumneavoastră nu va unul plictisitor, ci veți avea posibilitatea de a face o serie de activități atât outdoor cât și în incinta pensiunii. Odată ce ați ajuns aici cu greu veți mai dori să vă întoarceți în aglomerația zilnică din mediul urban. Liniște, relaxare, aerul curat sunt doar câteva din motivele pentru care trebuie să veniți în stațiunea Beliș. 

  

ro_RORomână