Servicii restaurant Vis Alpin

Mâncăruri delicioase din sufletul Apusenilor

Servicii Restaurant Beliș

Aerul de munte îţi provoacă întotdeauna poftă de bunătăţi!

Aşadar, îţi recomandăm să rasfoieşti meniul din restaurant şi, la întoarcerea din drumeţiile zilei, să te laşi copleşit de aromele proaspete ale bucătăriei noastre! Dă-ne de veste din vreme cu ce vrei să te răsfăţăm şi o vom face cu mare drag!

Iar dacă întâmplarea sau intenţia face ca venirea ta la pensiunea noastră să coincidă cu vreun eveniment important pentru tine, pe care ai vrea să îl sărbătoreşti într-un mod special, intim, pentru suflet sau, dimpotrivă, să te bucuri mai zgomotos… dă-ne de asemenea de veste, din timp, ca să ne pregătim cu toate cele trebuincioase.

MENIU RESTAURANT VIS ALPIN

Aruncă o privire mai jos peste ceea ce punem pe masă:

MIC DEJUN BOGAT

MIC DEJUN BOGAT

Pentru un început de zi energic, oferim un mic-dejun bogat cu aperitive diversificate. Platouri diversificate, ceai sau cafea, dulceața de casă și multe altele..

PRÂNZ COPIOS

PRÂNZ COPIOS

Pentru prânz te vom servi cu supe şi ciorbe după preferinţă, felul doi te va surprinde, garniturile sunt de tot soiul, pentru toate gusturile, iar desertul este îmbucurător.

CINĂ DELICIOASĂ

CINĂ DELICIOASĂ

Preparatele din carne de peşte, porc, pui şi vită, după cum vă e pe plac, vor aduce seara într-o lumină de vis. Avem de-asemenea preparate vegetariene pentru cei care au ales altceva, iar salatele şi murăturile vor fi înviorătoare.

BĂUTURI BUNE

BĂUTURI BUNE

Licori pe saturate: ape, sucuri, limonade, vinuri, pălinci, beri şi altele, după starea fiecăruia.