fbpx

Blog

Schi nautic

Schiul nautic este una din cele mai plăcute activități recreative acvatice pe timp de vară. Schiul nautic este un sport acvatic ce presupune că sportivul să fie remorcat de o barcă cu motor outboard, în acest timp el menținându-se pe apa cu unul sau două schiuri. Contactul rapid între suprafața schiurilor și apa, face că deplasarea să fie lină iar practicantul să stea drept și să alunece pe apa. În acest sport suprafața de contact dintre schiuri și apa este elementul ce determină o deplasare mai rapidă sau mai lentă a bărcii.

   Viteza este de aproximativ 40-50 km/h și variază în funcție de greutatea schiorului, al nivelului de experiență avut, precum și de tipul de schiuri. Comunicarea între schior și persoană care conduce barca se face prin semnale cu mâna (pentru accelerare, în caz de încetinire, etc).

   Dacă sunteți un pasionat al schiului nautic și aveți deja experiență atunci Pensiunea Vis Alpin din Beliș este locul potrivit în care să veniți pentru a avea parte de o astfel de activitate. Dacă însă nu ați practicat până acum acest sport, nu sunteți la locul potrivit. Pentru cei care au deja îndeletniciri practice, oferim acest serviciu la costurile de 400 lei/oră. Dacă vă place adrenalină și doriți să profitați de magnitudinea lacului Beliș-Fantanele, atunci luați-va inimă în dinți și veniți să beneficiați de această minunație din Parcul Național Apuseni. Senzația pe care o veți avea în timp ce barca va va trage după ea, în timp ce stați pe schiuri și aerul va mângâie chipul, este inconfundabilă, incomparabilă și de neratat. 

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână