fbpx

Blog

Barca cu motor de mare viteza 40 CP

Pensiunea noastră, Vis Alpin, este situată într-o oază de liniște in Parcul Național Apuseni, cu un atrăgător peisaj montan, la cativa kilometri față de lacul de acumulare Beliș-Fântânele, oferind condiții confortabile pentru petrecerea concediilor, vacanțelor sau sfârșitului de săptămâna. Tot aici, iubitorii sporturilor de iarnă, amatorii sporturilor nautice sau cei ce îndrăgesc drumeția, au la dispoziție numeroase posibilități de practicare a diverselor forme de petrecere a timpului liber. Lacul Fântânele, situat pe cursul superior al Someșului Cald, are un volum de peste 200 milioane mc. Este și o atracție turistică deosebit de importantă, mulți turiști dorind să petreacă câteva zile de neuitat pe malul pitoresc al lacului. Plimbări de agrement cu hidrobicileta și bărci pe lacul sunt doar câteva motive ce sporesc atractivitatea turistică a stațiunii.

   La pensiunea noastră, pe lângă condițiile de cazare și specialitățile culinare deosebite pe care vi le punem la dispoziție, am creat o gamă largă de activități de care să beneficati în perioada în care ne viztati. Cu un așa peisaj și zone frumoase de vizitat, cu un lac cu apa curată ce îți tăie respirația prin imensitatea lui, cu greu vei dori să te reîntorci la rutină zilnică.

   Una dintre activitățile favorite aici la Pensiunea Vis Alpin este plimbarea cu barcă de mare viteză 40 căi, plimbare ce costă 300 lei oră. Este o experiență de vis pe care vizitatorii noștrii nu o ratează ori de câte ori se reîntorc aici. Și nici tu nu ar trebui să o ratezi! Așadar, fă-ți bagajul și pornește către Munții Apuseni. Îți garantăm că nu vei regreta!

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână