Facilitati Pensiune Vis Alpin

Linişte şi relaxare, intimitate şi respect în Beliș la pensiunea Vis Alpin

Caută-ne, nu departe de Cluj Napoca, la vreo 70 km, în comuna Beliş. Pentru că facem totul cu suflet, am decis că inima munţilor Apuseni este locul ideal pentru a crea o oază de linişte şi refacere… pentru trup şi suflet!

Natura ne-a oferit aici tot ce are mai de preţ – foşnetul frunzelor şi mirosul brazilor, curăţenia aerului şi măreţia muntelui, limpezimea apelor şi taina drumurilor neurmate încă…

Ca urmare, dăruim şi noi, la rândul nostru, linişte şi relaxare, intimitate şi respect pentru cei care ne calcă pragul, şi îţi punem la dispoziţie 5 camere a câte 3 locuri, cu grup sanitar propriu, duş, uscător, halate de baie, TV satelit, internet.

Restaurantul îţi este pus la dispoziţie cu bunatați si personal dedicat din partea locului, ceea ce înseamnă că întreaga noastră atenţie se va îndrepta către tine ori de câte ori vei vrea să fii răsfăţat cu gusturi şi arome proaspete.

Te aşteptăm să te încarci cu energie pozitivă în sala de fitness – relaxare, dotată cu bicicletă medicinală, aparat de forţă, masă de ping-pong, apoi să îţi aduni gândurile în saună şi, pentru o detaşare totală, te invităm la aer, în jacuzzi!

Parcarea privată a pensiunii pune la dispoziţie suficient spaţiu tuturor oaspeţilor, încât poţi să dormi liniştit!

STATISTICI PENSIUNE

570 Turiști anual
238 Camere închiriate anual
80 Turiști străini
890 Mese servite