Blog

Trăiește o aventură adevărată în inima pădurilor din munții Apuseni.

Pensiunea Vis Alpin te primește cu brațele deschise.

Nu departe de Cluj, sus în munții Apuseni poți ajunge în localitatea Beliș. Beliș atrage turiștii din toată țara și din străinătate. Vizitează și tu plaiurile românești din cel mai frumos parc national, Parcul Național Apuseni.

Fă o schimbare și alege o vacanță la munte, înlocuiește viața de oraș și tehnologia cu peisaje naturale ce te încarcă cu energie, flori sălbatice de câmp și activității de recreație pentru tine și pentru întreaga familie.

 

Vacanța la munte îți poate aduce experiențe de neuitat.

Priveliștile montane din Parcul Național Apuseni te vor fascina cu adevărat dorindu-ți să te reîntorci pe plaiurile din țara moților.

Dacă nu ai fost niciodată un aventurier, acum este momentul. Activitățiile de agrement din Beliș te vor scoate din rutina monotonă a zilelor obișnuite.

În drumețiile pe colinele munților și ale dealurilor verzi din Belilș vei descoperi lacul Beliș-Fantanele cu povești impresionante, cascade și peșteri ce așteaptă să fie descoperite de tine, care  te vor fascina pe loc.

  • O doză mare de aer prospăt de munte este binevenită în orice anotimp.
  • Pensiunea Vis Alpin din Beliș,  primește oaspeți în orice anotimp. Muntele nu te va dezamăgi nici iarna și nici vara.
  • Activitățiile de agrement din Beliș sunt destinate pentru toate vârstele.
  • Pensiunea Vis Alpin oferă clienților o primire deosebită.
  • Restaurantul nostru îți oferă meniuri cu specific românesc din zona ardealului, preparate cu migală.

Pensiunea este situată aproape de drumurile principale ce sunt accesibile către localitățiile apropiate și care duc la cele mai cunoscute, dar și mai puțin cunoscute atracții de agreement din zonă.

Chiar la o scurtă plimbare pe lângă pensiune, locurile minunate îți vor da imboldul să descoperi minunatele peisajele ale Parcului Național Apuseni desprinse parcă dintr-un tablou proaspăt pictat.

 

 

en_USEnglish