Blog

La multi ani 2020! Inima Munților Apuseni va ureaza un an cu sanatate si multe bucurii!

Am intrat de ceva timp in noul an si va putem spune ca, asa cum v-am obisnuit, vom continua sa furnizam clientilor servicii de calitate si zile, si nopti de cazare de neuitat la Pensiunea Vis Alpin. Chiar daca vacanta de iarna a luat sfarsit, asta nu inseamna ca nu mai exista distractie si voie buna pentru cei care vor sa petreaca un weekend, o saptamana sau chiar mai mult ca oaspeti ai pensiunii din Belis. Nu ati vizitat niciodata pensiunea? Atunci puteti oricand sa veniti cu mare drag si sa vedeti de ce toti cei care au calcat pragul acestui loc de cazare au plecat multumiti, incantati si relaxati.

 

Vis Alpin este o pensiune foarte prietenoasa. Este loc pentru toata lumea, atat pentru persoanele single, pentru cupluri, cat si pentru familiile cu copii mai mici sau mai mari. Asta pentru ca, in curtea pensiunii, copiii vor descoperi un loc de joaca frumos amenajat si amuzant. De asemenea, pot sa profite de trambulina ce le va oferi foarte multa distractie si miscare. De fapt, dragi parinti, va recomandam sa ii lasati pe cei mici cat mai mult in aer liber la munte. Aerul de aici este nepoluat si activitatile fizice, indiferent de natura lor, sunt benefice pentru o inima si plamani sanatosi. De fapt, activitatile fizice la munte sunt benefice nu numai pentru cei mici, ci si pentru adultii de toate varstele.

 

Pensiunea ofera multiple activitati de agrement, atat extreme, cat si mai relaxante. Puteti opta pentru mountain bike, experiente off-road si ski nautic pe lacul din apropiere. Toate echipamentele va pot fi puse la dispozitie de echipa pensiunii. Pentru cei care doresc activitati cu mai putina adrenalina, insa la fel de distractive, pot alege sa joace ping pong, croquet, badminton, fotbal. Va plac plimbarile pe munte? Aveti cele mai frumoase trasee din Apuseni la dispozitie. Acestea sunt:

 

1.Belis -Fantanele – Barajul fantanele– Casa Pisicii – Monumentul-Crucea lui Avram Iancu. Este un traseu de 6 km ce poate fi parcurs in 2 ore.

2.Belis -Fantanele – Barajul Fantanele – Poiana Marchis – Dealul Copcea – Statiunea Belis-Fantanele este un alt traseu de 8,5 km si se poate parcurge in 3,5 ore.

3.Belis-Fantanele – Barajul Fantanele – Valea Neagra – Manastirea Rasca Transilvana – Statiunea  Belis-Fantanele este cel mai lung traseu, de 14 km ce poate fi parcurs in 5 ore.

 

Acest loc este perfect pentru vacanta la munte, indiferent de anotimpul in care veniti. Veti gasi relaxare totala si buna dispozitie.  Si sa nu uitam de restaurantul pensiunii, care isi asteapta intotdeauna oaspetii cu cele mai alese bucate. Mereu avem meniuri noi si diversificate, astfel incat orice oaspete sa se simta bine.

 

Localitatea Belis si Pensiunea Vis Alpin este locul ideal pentru cei care doresc sa scape de tumultul orasului si vor cateva clipe de liniste in mijlocul naturii, in locuri inca salbatice, neintinate de mana omului.

Personalul Pensiunii Belis va astepta, si in acest an, cu bratele deschise. Oricine doreste sa isi rezerve o camera, poate contacta oricand telefonic sau direct pe site echipa pentru a rezerva un loc sau pentru orice alta informatie.

Va dorim “La multi ani” pentru noul an si va asteptam cu drag!

 

 

en_USEnglish