Blog

Pensiunea Vis Alpin se pregateste de sezonul rece si te invita la rasfat

Se apropie sezonul rece, moment potrivit pentru toti cei care nu mai au rabdare sa vada primii fulgi de nea, sa isi indrepte atentia catre ofertele de cazare din zonele montane de anul acesta (sau poate ca sunteti in cautarea unui loc de vacanta care sa va ofere posibilitatea sa „sfidati” anotimpul in care ne aflam, chiar la el acasa). Este vorba despre o locatie cu jacuzzi exterior, dar si cu sauna. Admiratul muntilor imbracati in zapada, in timp ce va relaxati cu partenerul de viata sau prietenii intr-un jacuzzi, este cu siguranta o experienta contrastanta cu temperaturile mai scazute din aceasta perioada, insa tocmai din acest motiv, daca nu ati experimentat acest lucru, este momentul sa o faceti si atunci veti intelege.

bradulet craciun vis alpinPensiunea Vis Alpin, situata in localitatea Belis, este o astfel de locatie care va pune la dispozitie servicii de sauna si jacuzzi exterior, dar si multe alte facilitati, precum: foisor cu ceaun si gratar, restaurant si bar, terasa, loc de joaca pentru copii, acces la internet si WiFi si parcare privata gratuita. Aveti la dispozitia dumneavoastra un centru de spa si wellness, unde puteti beneficia din plin de diverse facilitati precum hidromasaj si multe alte servicii menite sa va ajute sa va destindeti si relaxati. Zona este populara pentru activitati ce tin de ciclism si exista posibilitatea inchirierii de biciclete pentru oaspeti pe parcursul sederii. Personalul este tot timpul amabil si este bine pregatit, cunoscand limbile straine de circulatie. Camerele sunt spatioase si decorate in stil „family” pentru a va simti ca acasa. Semnalul si viteza retelei de WiFi este excelenta, permitandu-va astfel sa fiti conectati in permanenta daca este necesar, chiar din mijlocul naturii. La Pensiunea Vis Alpin Belis, se pune foarte mare accent pe atentia la detalii. Aranjamentele florale sunt realizate cu flori naturale, iar curatenia este garantata. Mancarea servita este preparata de catre bucatari cu experienta. Veti fi delectati cu mancaruri traditionale, specifice zonei, dar meniul pus la dispozitie este unul variat. Pe timpul sederii, veti avea ocazia sa va bucurati de peisajele din zona. Puteti opta pentru plimbari la pas, fiind o zona foarte linistita sau sa inchiriati o bicicleta. Un alt aspect demn de mentionat este ca aveti la dispozitie o zona pentru fumatori si camere pentru nefumatori. Copii de orice varsta sunt bine-veniti. Pensiunea pune accent pe o atmosfera linistita, relaxata in mijlocul naturii. Desi am vorbit despre multe aspecte cheie pe care Pensiunea Vis Alpin le bifeaza, cele mai multe aprecieri pare sa le primeasca… cafeaua servita dimineata! Nu se stie ce anume o face atat de buna – poate aroma este de vina sau poate are vreun ingredient secret, dar cu siguranta va fi una din cele mai bune pe care le-ati gustat.

Sezonul de iarna este abia la inceput, de aceea este un moment excelent pentru a-ti face o rezervare ca sa te asiguri, astfel, ca pe final de an vei avea parte de cea mai memorabila vacanta petrecuta in natura, care o sa te faca sa te relaxezi si sa iti incarce bateriile.

en_USEnglish