Blog

Montain bike in Belis – Muntii Apuseni

Daca esti o persoana aventurioasa si iti plac senzatiile tari, seria de sporturi extreme de care poti avea parte intr-o escapada la munde este cu adevarat o noua dimensiune a aventurii. Astfel de momente merita impartasite alaturi de cei mai curajosi din familie, alaturi de cei cu care impartasesti aceste pasiuni comune, fie alaturi de prietenii tai care simt nevoia de un imbold suplimentar de la viata.

Asadar, daca te simti in forta anul acesta pentru a te bucura inca odata de tot ceea ce inseamna reteta perfecta pentru o experienta de neuitat, invita-ti rudele sau prietenii sa va aventurati impreuna la curse uimitoare de-a lungul Muntilor Apuseni.

 

Montain bike in Apuseni, un stil de viata pentru pasionatii de sporturi sanatoase.

 

Montain bike mariselMersul cu bicicleta este frecventat inca din cele mai stravechi timpuri. Multe state europene au facut din asta un stil de viata. Ba mai mult, acesta este dintotdeauna un mijloc de transport care nu doar ca ajuta la protectia si conservarea mediului inconjurator, insa in acelasi timp aduce numeroase beneficii pentru sanatate.

Instoria mersului cu bicicleta a evoluat cu rapiditate si, in jurul anilor 50’, a inceput sa apara notiunea de “mauntain bike” care treptat s-a transformat nu doar intr-o pasiune de timp liber, cat si intr-un sport olimpic. Astfel, bicicletele clasice s-au transformat in adevarate “fiare” pe doua roti, acestea fiind imbunatatite cu sisteme de suspensie si transmisie, frane mai agile si roti pe masura. Si, astfel, pasiunea pe doua roti s-a transformat intr-un sport montan, intr-o pasiune aventurioasa si sigura, cat si intr-un mod inedit de a colinda zonele muntoase in timp ce practici sport si descoperi noi imprejurimi.

Asadar, daca ai un stil de viata energic sau pur si simplu vrei sa-ti schimbi starea de spirit si rutina obisnuita din vacante cu ceva nou si stii sa mergi pe bicicleta, acest sport poate fi o incercare si o descoperire grozava.

 

Pensiunea Vis Alpin din Belis iti pune la dispozitie numeroase servicii de ultima ora pentru a transforma vacanta ta intr-un sejur de neuitat. Prin intermediul acestora poti beneficia de o experienta completa de relaxare in aer liber. Acestia iti pun la dispozitie servicii de cazare pentru toate buzunarele, cat si servicii si activitati inedite pentru timpul liber, atat pentru copiii, cat si pentru adulti.

Astfel, din vacanta in zona muntilor Apuseni nu ar trebui sa-ti lipseasca si o asemenea experienta cu mauntain bike, unul din cele mai populare sporturi ale prezentului.

Acesta ajuta nu doar la tonifierea muschilor si a oaselor, la cresterea starii de bine a organismului si la incarcarea corpului cu aer proaspat si curat, pe cat este si o adevarata enciclopedie in domeniul circuitelor aparte, caracterizate de prezenta drumurilor de tip montan.

Vis Alpin va pune la dispozitie atat biciclete mauntain bike performante si sigure, cat si casti de protectie. Casca de protectie este esentiala intr-un astfel de circuit, drumurile de munte fiind in ansamblu destul de periculoase datorita pantelor abrupte si a drumului presarat cu denivelari.

Asadar, nu uita ca in urmatoarea ta vizita in aceasta zona sa experimentezi si un astfel de sport inedit.

 

en_USEnglish