Blog

Party pe lacul Beliș-Fântânele pe ponton plutitor

Petrecerile sunt distractive. Petrecerile pe un ponton plutitor sunt si mai distractive. Cu o astfel de locatie aveti instantaneu centrul de petrecere perfect la dispozitia dvs. Aceste locatii pot gazdui un grup de 15-18 persoane. Este si cazul pontonului pe care il veti gasi in statiunea Belis pe lacul Beliș-Fântânele, daca va cazati la pensiunea Vis Aplin, din muntii Apuseni. Personalul de la pensiune va poate oferi o serie de activitati pentru a va face sa uitati de caldura de afara si pentru a va distra cat mai bine. Pentru echipa de la Vis Alpin crearea atmosferei potrivite este cel mai important lucru. Pontonul disponibil este unul motorizat  Veti naviga pe lac, chiar si in fiecare zi a sederii dvs. la Vis Alpin, cu o simpla taxa suplimentara.

De ce sa faceti un party pe ponton?

party pe la belisPentru ca este o experienta inedita. Ganditi-va ca aveti aniversarea sau onomastica. Nu ar fi mai frumos sa va duceti prietenii pe pontonul plutitor si sa va relaxati inconjurati de apa? Si nu va faceti griji: seara puteti face si clasicul gatar la munte pentru ca pensiunea Vis Alpin va pune si asta la dispozitie. Insa pontonul plutior va ofera emotii unice si experiente pe care nu le veti regreta. Veti avea aceeasi senzatie ca si cum v-ati plimba pe un iaht, insa la costuri mai reduse. Vorbiti cu echipa de la Vis Alpin si acestia va vor ajuta sa organizati o petrecere frumoasa, de neuitat.

Ce mai puteti face la pensiune?

Ei bine, daca sunteti impatimiti ai sporturilor de apa, puteti practica sporturi nautice pe lac. Aveti optiuni pentru ski jet sau ski nautic, puteti merge cu barca cu motor de mare viteza sau puteti merge chiar si cu caiacul. Desigur, acestea sunt lucruri pe care le vor adora iubitorii de adrenalina, in special, insa de ce sa nu incercati si dvs. ceva inedit? Prin parcticarea unor asemenea sporturi, va garantam ca veti simti altfel gustul vietii. In plus, sa stiti ca sunt indicate si pentru o stare de sanatate mai buna.

Sporturile nautice cresc longevitatea, deoarece contracareaza un stil de viata sedentar si sunt mai putin riscante (in ceea ce priveste accidentarile) decat multe sporturi „pe uscat”, cum ar fi alergarea sau ciclismul. Un sport practicat in apa va imbunatateste starea fizica, tonificand muschii, crescand flexibilitatea si echilibrul, rezistenta si circulatia. Inima devine mai puternica, iar corpul isi pastreaza mai bine greutatea ideala. Miscarea in apa mentine corpul rece si previne caldura excesiva.

Sporturile nautice fac posibila imbunatatirea bunastarii generale: a face sport in apa elibereaza endorfine care dau bucurie si un sentiment de „a ve simti bine”. In plus, daca vreti sa practicati inotul, trebuie sa stiti ca acesta este benefic inclusiv pentru respiratie. Respiratia ritmica si regulata duce la o stare meditativa, similara cu efectele yoga. Astfel, chiar daca vorbim despre ski nautic, canoe sau inot, sa stiti ca toate acestea va vor face sa va goliti mintea si sa va relaxati extraordinar de mult.

Asadar, alegeti sa va petreceti vacanta la Vis Alpin, fie pentru un party la ponton, fie pentru activitati de agrement extraordinare. Indiferent de ce alegeti, veti avea doar de castigat.

 

en_USEnglish