Blog

Ponton plutitor cu cu motor electric, barca electrica, caiacing, paddle boarding

Atunci când sezonul cald iși face apariția nu va dura mult până se va simți și în termometre acest lucru ne duce instant cu gândul la apa, la activități menite să ne răcorească, la plajă, la sporturi nautice ca si caiacing, paddle boarding și la tot felul de activități distractive pe apa. Pentru costuri va rugam sa va adresati personalului pensiunii.

Odată cu creșterea tempraturilor și la munte va fi vreme frumoasă astfel încât, dacă doriți să scăpați de căldura sufocantă, Beliș este alegerea perfectă pentru a o face. Așadar va așteptăm la pensiunea noastră, Pensiunea Vis Alpin, unde v-am pregătit o serie de activități menite să vă distreze și să vă relaxeze în același timp.

Dacă până acum nu ai trăit o astfel de experiență, atunci este momentul să o faci. Și la ce ne referim? La o plimbare cu pontonul cu motor electric. Dacă unii dintre dumneavoastră va întrebați cum funcționează acesta având în vedere că pontoanele sunt de regulă statice, la pensiunea noastra veți găsi un ponton plutitor cu care se va putea naviga pe lac, pe baza curentului produs de ceulele fotovoltaice, astfel la cererea clienților cu rezervare si programare, se poate merge la plimbare cu pontonul. Capacitatea pontonului este de 12 persoane si este nevoie de conducator de barca din cadrul pensiunii. Pentru costuri va rugam sa va adresati personalului pensiunii. De ce să te mulțumești cu o simplă plimbare cu barcă când poți avea un întreg ponton la dispoziția ta, unde poti face ceea ce doresti, cate zile doresti pentru o experiență mult mai deosebită impreună cu gașca sau familia?

Așadar, înaintează-ți cererea de concediu, ia-ți familia sau prietenii și te așteptăm la Pensiunea Vis Alpin, cu brațele deschise! V-am pregătit o serie de activități astfel încât pe perioada șederii aici plictiseala nu vă avea timp să își facă apariția.

en_USEnglish