Blog

Ping pong interior

Ping-pong-ul sau tenisul de masă cum îl știm majoritatea dintre noi este un sport foarte vechi, care de ani întregi a reprezentat o activitate distractivă, perfectă pentru a petrece câteva ore bune în timpul dumneavoastră liber. 

   Pentru cei cărora le sunt neclare regulile, iată că acestea sunt foarte simple: 2 sau 4 jucători, înarmați cu palete (paletă se ține de obicei în mână dreaptă, în stânga de către stângaci), se aruncă mingea în aer, urmând să fie lovită cu paletă astfel încât mingea să lovească prima oară jumătatea ta de masă o data, să săra peste fileu și să aterizeze în terenul adversarului. Va câștiga, bineînțeles cel care va strânge mai multe puncte. Un set presupune 12 puncte acumulate, câștigătorul fiind cel care va atinge primul acest scor.

   Din dorință de a va oferi cât mai multe activități distractive, am inclus și ping-pong-ul printre serviciile pe care vi le oferim. Pensiunea Vis Alpin ține foarte mult că dumneavoastră să va simțiți bine în toată perioadă petrecută aici, și considerăm cu un joc de ping-pong este o variantă mai mult decât potrivită de a petrece câteva ore distractive. 

   Așadar va invităm la o partidă de ping-pong, unde nu trebuie să fii un expert pentru o astfel de partidă. Ceea ce face și mai distractiv jocul este chiar să fii începător. Va veți distra foarte bine și veți râde copios încercând să nimeriți partea de masă a adversarului. Nici nu va imaginați de câte ori veți nimeri fileul iar mingea va sări peste masă, fără a o atinge. Distracția va fi pe măsură. 

en_USEnglish