Blog

Jacuzzi exterior

Relaxare în jacuzzi? Da, știm, sună nu foarte bine, ci extrem de bine. Așadar, de ce nu îți iei familia sau grupul de prieteni și vii, dacă nu pentru o săptămâna ci măcar pentru un weekend, la Pensiunea Vis Alpin? Ne găsiți în stațiunea Beliș, o oază de liniște din Munții Apuseni. De ce să nu profiți de vremea frumoasă și să faci o ieșire la munte, în aer curat, să faci drumeții ușoare, după care să te relaxezi în jacuzzi? Cu siguranță nu sună rău deloc și tocmai de aceea ne-am gândit să introducem printre facilitățile pensiunii noastre și un jacuzzi. Cine ar putea refuza un asemenea răsfăț?

   Pensiunea noastră poate fi o alegere foarte inspirată pentru un weekend de răsfăț, începând cu toate peisajele de nedescris și până la panorama superbă spre de care poți să te bucuri de la geamul camerei și continuând cu toate activitățile și serviciile de care poți beneficia precum: sauna, plimbarea cu bicicletele, schi nautic, jacuzii, plimbare cu barca, etc. Și să nu uităm de experiențele gastronomice oferite de restaurantul pensiunii, ceea ce va face ca totul se se transforme într-o minivacanță relaxantă de unde nu veți mai dori să plecați.

   Nu poți refuza o baie în jacuzzi-ul nostru odată ce l-ai văzut pe timp de seară. Coloristica diversă va face imposibil să refuzați o astfel de ocazie. Va invităm să petreceți cel puțin un weekend relaxant la noi la pensiune. Garantăm că vă veți întoarce în cel mai scurt timp, negreșit.

en_USEnglish