Blog

Foișor cu ceaun și grătar

ATENTIE, GRATARUL SI CEAUNUL POATE FI FOLOSIT DOAR DE BUCATRII NOSTRI!!!!

In oricare anotimp grătarul este nelipsit din acest peisaj mioritic, deși restaurantul nostru îți bucură papilele gustative cu fel și fel de preparate, nu puteam să avem o pensiune fără grătar și foișor. Unei vacanțe la pensiune nu îi poate lipsi grătarul. Cine nu adoră mirosul îmbietor de grătar, gustul de fum și de arsură atât de plăcute papilelor? 

   De asemenea, nimic nu se compară cu mâncarea la ceaun și acest lucru nu îl poate contesta nimeni. Am zis că dispunem de foișor, insă nu am specificat că foișorul este dotat și cu un ceaun unde bucătarii noștri vor prepara diverse specialităti pe care să le savurați de-a lungul șederii la noi.

   Încercați doar să faceți un joc de imaginație: Parcul Național Apuseni, o pensiune înconjurată de peisaje mirifice, activități dintre cele mai diverse, aer curat de munte și mireasma preparatelor culinare realizate de bucătarii noștri desăvârșiți. Este o imagine pe care cu greu o poți scoate din minte. Așadar nu mai stați pe gânduri și veniți la Pensiunea Vis Alpin să pictați acest tablou. 

   Pentru zilele în care grătarul nu este opțiunea aleasă de voi, restaurantul nostru, care este în regim închis, vă stă la dispoziție unde bucătarii noștri vor prepară diverse rețete cu gusturi și arome proaspete.

  

              Vă asteptăm la Pensiunea Vis Alpin să petreceți alături de cei dragi seri minunate, cu preparate gustoase și cu mii de povești spuse că între prieteni, pe înserat, în fața grătarului.

en_USEnglish