Blog

Caiac

Lacul Beliș-Fântânele e cel mai întins lac de acumulare din județul Cluj și e situat la cea mai mare altitudine, respectiv 1000 de metri. Are câteva brațe care se întind în mai multe direcții pe o distanță considerabilă, făcându-l astfel alegerea perfectă pentru o plimbare cu caiacul. Plimbarea cu caiacul este o activitate relaxantă, recomandată pentru toate vârstele.    

   Organizarea unei astfel de aventuri presupune stabilirea unui traseu, asigurarea echipamentului necesar, toate acestea fiind puse la dispoziție de noi.  O expediție cu caiacul pe Lacul Beliș-Fântânele, recunoscut pentu peisajele naturale spectaculoase poate fi tot ceea ce aveți nevoie pentru a petrece câteva ore relaxante. Un traseu cu caiacul pe acest lac va fi o experiență pe care nu o veți uita prea curând. Există o mare varietate de activități și sporturi nautice ce pot fi organizate pe lac, iar turele cu caiacul sunt unele dintre cele mai plăcute și mai relaxante.

   Pensiunea Vis Alpin va pune la dispoziție caiacuri de 3 persoane (2 adulți și 1 copil), la prețul de 40 Ron/oră. Închirierea se face pe minim 5 ore, perioadă de timp care se va scurge cu rapiditate odată ce sunteți pe apa și veți vedea măreția pădurilor ce înconjoară lacul, apa curată, rece și albastră. O plimbare cu caiacul este de neegalat, așadar nu puteți pleca acasă până când nu ați încercat o astfel de activitate. 

   Va recomandăm să purtați costum de baie pe sub haine și să aveți și haine de schimb și un prosop într-un rucsac mic. Orice bagaj (sticlă de apa, gustare, telefon etc) trebuie depozitat în siguranță pentru a fi ferite de apa.

en_USEnglish