Blog

Barca cu vasle si barca cu motor 4 cai

Pensiunea Vis Alpin, situată în satul Beliș la doar circa 70 de km de orașul Cluj-Napoca oferă turiștilor de pretutindeni peisaje superbe și posibilitatea de a efectuă activităti și sporturi ce vă vor transformă vacantă în cel mai reușit concediu de pană acum. 

      Stațiunea Beliș se situează pe malul lacului de acumulare Fântânele-Beliș, alegerea excelentă pentru oamenii ce iubesc natură și sporturile. Plimbarea pe lac cu barcă cu vâsle, cât și plimbarea cu barcă cu motor este doar una din activitătile ce va combate plictiseală și va va relaxă în același timp.   

      Turiștii care se aventurează să se plimbe cu bărcile cu motor sau cu bărcile cu vâsle pe lacurile Beliș-Fântânele pot petrece zile cu adevărat distractive în vizita lor la Pensiunea Vis Alpin. Lacul Fântânele reprezintă ocazia perfectă pentru iubitorii de sporturi nautice de a-și concretiza pasiunea pentru plimbările pe apa. 

      În acest scop, pensiunea noastră va pune la dispoziție barcă cu vâsle și barcă cu motor 4 căi pe care le puteți închiria, fără a fi nevoie de însoțitor. Costul unei plimbări cu barcă nu este unul foarte ridicat, așadar va invităm să profitați de o plimbare pe imensul nostru loc și să admirați frumusețile din jur.   

      Momentele pline de adrenalină pe care ți le oferă o plimbare pe apa cu barcă cu motor sunt momente incomparabile. Mai ales, când simți cum îți adie vântul prin păr, cum urmăresti priveliștile din jur care parcă plutesc încet și se pierd în orizont. Este un sentiment unic pe care nu îl poți descrie în cuvinte.   

    

en_USEnglish