Blog

Sobita de seara

Ce poate fi mai atractiv decât ideea de a sta seara în curte, în aer curăț și puternic de munte, alături de cei dragi, savurând împreună un pahar de vin.

Pensiunea Vis Alpin s-a gândit și la acest lucru și prin dotările sale a inclus și o sobiță de seară-afară pentru a putea stă seara liniștiți fără să simțiți racoarea întunericului. Veți prinde zorile stând afară fără să simțiți cum vă ia frigul. Cu toții simțim melancolia vremurilor de altădată, când eram copii și stăteam până noaptea târziu în fața blocului sau în parcul din vecinătate și înfruntăm frigul cu stoinicie doar pentru a petrece timpul cu prietenii noștri.

 Pensiunea noastră vă oferă posibilitatea de a rememora acele timpuri, stând ore întregi la povești cu cei dragi fără să trebuiască să încheiați seara repede datorită frigului de afară. Iar sobiță de seară trece testul frigului cu brio. 

 Așadar, după o zi plină de activități istovitoare, luați pachetul de cărți și băutura preferată și bucurați-vă de aerul rece și curăț de munte, pe timp de seară. Admirați lacul Fântânele și împrejurimile pensiunii pe măsură ce liniștea se așterne. Luați-vă un moment de respiro să vă puteți bucura de această oază de liniște după ce toată lumea a mers la culcare. Este atât de relaxant încât veți simți instant cum va încărcați cu energie pozitivă și forțe noi, care va vor ajută a două zi să parcurgeți noile trasee pe care le aveți în plan. 

en_USEnglish