Blog

Vanatoarea

Vânătoarea nu este doar un sport sau un hobby. Vânătoarea înseamnă pasiunea și dorința de a simți natura, de a petrece timp în aer liber și de a respira aer curat. Înseamnă să știi să admiri semeția munților și a codrilor, să îți placă să te pierzi în imensitatea apelor și să te delectezi cu câmpurile coapte mirosind a sânziene.   

Vânătoarea înseamnă totodată să ai curaj și pricepere. Pentru cei pasionați de vânătoare sau pentru aceia care încă nu au încercat acest sport și vor să vadă cum este, pensiunea Vis Alpin vă pune la dispoziție toate facilitățile de care aveți nevoie pentru a va bucura de o astfel de experiență. Odată ce sezonul este deschis, alături de oameni instruiți și pasionați de vânătoare, va invităm să descoperiți tainele acestui sport. Odată ce i-ai descoperit misterele, va deveni cu siguranță un hobby căruia nu îi veți putea rezista. Vânătoarea este un sport de echipă, astfel încât ce ar fi vânătoarea fără o echipă de câini de vânătoare care să ajute la căutarea pradei? Găsirea cerbilor, a mistreților sau a urșilor va fi foarte ușoară dacă veți fi ajutați de câinii noștri experimentați. 

   Pentru foarte mulți dintre vânători este cu mult mai important ce anume și cum anume vânează, decât cantitatea pe care o vânează. Adevărata satisfacție vânătorească vine pentru aceștia de la modul sportiv și elegant în care dobândesc vânatul, nicidecum de la cantitatea de vânat. Este o activitate foarte relaxanta pe care fără dar și poate nu trebuie să o ratați. 

en_USEnglish